2016-08-26 10:03

2016-08-26 10:03

Ordföranden i Åmåls MK hoppar av

MOTORSPORT: Lämnar efter ett halvår

Peter Johansson hoppar ordförandeskapet i Åmåls MK. Han känner sig motarbetad.

I våras valdes Peter Johansson till ny ordförande i Åmåls MK. Sedan dess har aktiviteten i klubben varit större än på många år. Klubbstugan har rustats upp, klubben har haft besök av historisk karting Sweden och tillstånd att träna på gokartbanan med tävlingskart har ordnats.

Men nu väljer alltså Peter Johansson att hoppa av uppdraget.

– Jag vill att det ska hända grejer och att klubben ska synas men jag känner mig motarbetad och har ingen motivation längre, säger Peter Johansson.

Formellt är Peter Johansson ordförande till nästa årsmöte, men han kommer inte att vara aktiv och hänvisar alla frågor kring klubben till övriga styrelsen.

Är det någon som har visat intresse för att ta över som ordförande?

– Nej, inte vad jag vet än. Jag har bett övriga i styrelsen att kolla över det.

I våras valdes Peter Johansson till ny ordförande i Åmåls MK. Sedan dess har aktiviteten i klubben varit större än på många år. Klubbstugan har rustats upp, klubben har haft besök av historisk karting Sweden och tillstånd att träna på gokartbanan med tävlingskart har ordnats.

Men nu väljer alltså Peter Johansson att hoppa av uppdraget.

– Jag vill att det ska hända grejer och att klubben ska synas men jag känner mig motarbetad och har ingen motivation längre, säger Peter Johansson.

Formellt är Peter Johansson ordförande till nästa årsmöte, men han kommer inte att vara aktiv och hänvisar alla frågor kring klubben till övriga styrelsen.

Är det någon som har visat intresse för att ta över som ordförande?

– Nej, inte vad jag vet än. Jag har bett övriga i styrelsen att kolla över det.