2016-08-24 16:24

2016-08-24 16:24

Binaku debuterade – som mittback

FOTBOLL: Tung start i Superettan

Ljungskiles nyförvärv, tränaren Zoran Lukic och backen Egzon Binaku inledde med en tung förslut mot Örgryte IS.

Det var skarpt läge direkt för Zoran Lukic som i dagarna tog över Ljungskile SK efter Jonas Olsson. Men Zoran Lukic-effekten uteblev när laget i måndags mötte Örgryte IS FF på bortaplan. Örgryte vann matchen med 3–1.

Även lånet från BK Häcken, Åmålskillen Egzon Binaku, gjorde sin första match för LSK mot Örgryte. En bristning i låret har skjutit fram debuten. Binaku, som är van att spela ytterback, gick in som mittback bredvid Josemar i sin första match för Bohusklubben.

I mitten av den andra halvleken, vid underläge med 0–1, satsade Lukic offensivt och skickade bland annat ut Binaku på ytterbacken. Effekten uteblev och i stället kontrade Örgryte in ytterligare två mål.

– Det var kul att få spela igen. Jag är nöjd med min prestation, säger Egzon Binaku.

Ljungskile ligger för närvarande på nedflyttningsplats, näst sist i Superettan.

Det var skarpt läge direkt för Zoran Lukic som i dagarna tog över Ljungskile SK efter Jonas Olsson. Men Zoran Lukic-effekten uteblev när laget i måndags mötte Örgryte IS FF på bortaplan. Örgryte vann matchen med 3–1.

Även lånet från BK Häcken, Åmålskillen Egzon Binaku, gjorde sin första match för LSK mot Örgryte. En bristning i låret har skjutit fram debuten. Binaku, som är van att spela ytterback, gick in som mittback bredvid Josemar i sin första match för Bohusklubben.

I mitten av den andra halvleken, vid underläge med 0–1, satsade Lukic offensivt och skickade bland annat ut Binaku på ytterbacken. Effekten uteblev och i stället kontrade Örgryte in ytterligare två mål.

– Det var kul att få spela igen. Jag är nöjd med min prestation, säger Egzon Binaku.

Ljungskile ligger för närvarande på nedflyttningsplats, näst sist i Superettan.