2016-08-24 13:10

2016-08-24 13:10

Ny duo spelar i innergård

MUSIK

I morgon fredag spelar återigen The Neighbours på innergården hös Herr och fru Lunds skafferi. det blir livevmusik och filmquix.

The Neighbours består av grannarna Patrik Almbacke och Joakim Svensson från Åmål. Patrik har tidigare sjungit och spelat på privata fester och Joakim har varit med som gitarrist ibland annat Steamboat Willy och senast i duon Mulron.Namnet

– Namnet Neighbours kom vi fram till lite hastigt inför vår senaste officiella spelning för två veckor då vi som sagt är grannar. Innan dess har vi enbart spelat på privata kalas och tillställningar, och då utan namn. Vår musikstil är lite annorlunda då vi försöker undvika de allra vanligastetrubadurlåtarna. Det kan bli både kända och okända artister och kanske inte deras mest kända låtar. Oftast brukar vi ha någon form av happening under våra framträdanden, säger Joakim Svensson.

The Neighbours består av grannarna Patrik Almbacke och Joakim Svensson från Åmål. Patrik har tidigare sjungit och spelat på privata fester och Joakim har varit med som gitarrist ibland annat Steamboat Willy och senast i duon Mulron.Namnet

– Namnet Neighbours kom vi fram till lite hastigt inför vår senaste officiella spelning för två veckor då vi som sagt är grannar. Innan dess har vi enbart spelat på privata kalas och tillställningar, och då utan namn. Vår musikstil är lite annorlunda då vi försöker undvika de allra vanligastetrubadurlåtarna. Det kan bli både kända och okända artister och kanske inte deras mest kända låtar. Oftast brukar vi ha någon form av happening under våra framträdanden, säger Joakim Svensson.