2016-08-24 08:57

2016-08-24 08:57

Kristian Anttila till Fengersfors

KONSERT

Indiepopartisten och radiofavoriten Kristian Anttila kommer att ge konsert på bruket i Fengersfors i höst. Det är Not Quites marknadsföringsansvariga Malin Robertson Harén som har rott bokningen i hamn, vilket hon meddelar på sin facebooksida.

Troligtvis äger konserten rum den 29 september, men datumet är ännu inte helt spikat. Kristian Anttila skivdebuterade 2003 och fick ett mindre genombrott med singeln ”Paul Weller”, som spelades ganska flitigt i P3 i mitten av 00-talet. Mest framgång har han haft på klassiska Trackslistan där singlar som ”Västra Frölunda”, ”Självmordsblond”, ”Vill ha dig” och ”Smutser” alla har varit ivriga klättrare.

För tillfället är Kristian Anttila aktuell med det nysläppta albumet ”Rum 4, Avd 81”, som delvis är skriven på psykiatrisk klinik.

Troligtvis äger konserten rum den 29 september, men datumet är ännu inte helt spikat. Kristian Anttila skivdebuterade 2003 och fick ett mindre genombrott med singeln ”Paul Weller”, som spelades ganska flitigt i P3 i mitten av 00-talet. Mest framgång har han haft på klassiska Trackslistan där singlar som ”Västra Frölunda”, ”Självmordsblond”, ”Vill ha dig” och ”Smutser” alla har varit ivriga klättrare.

För tillfället är Kristian Anttila aktuell med det nysläppta albumet ”Rum 4, Avd 81”, som delvis är skriven på psykiatrisk klinik.