2016-07-20 06:00

2016-07-20 10:58

Handlingskraft lönar sig

RESPEKT: Pengar för integration

Kommunen har fått pengar för integration och vi är ju några som har undrat lite över hur det gick till då Dalslands Litteraturförening blev tilldelade 600 000 till ett projekt.

Anne Sörqvist svarade i lördagens PD på ett sätt som verkar ärligt och därigenom är värt respekt. Av svaret framgår att andra organisationer än Dalslands Litteraturförening inte var ordentligt medvetna om möjligheten att söka projektmedel och att information om att medlen fanns endast hade gått ut via PD.

Inga fler frågor, utan bara reflektioner. A: Det är värdefullt med en alert lokaltidning. B: Litteraturföreningen verkar läskunnig och alert den också och verkar dessutom vara snabb att formulera intressanta projekt. Och C: Även kommunledningen verkar ha varit alert och agerat kraftfullt och snabbt, så snart man fick in en plan som de gillade.

Det känns nästan lite bra för att vara sant. Men handlingskraft kanske lönar sig i vår lilla kommun. Det är ju bra om det har blivit så.

Björn Arén

Anne Sörqvist svarade i lördagens PD på ett sätt som verkar ärligt och därigenom är värt respekt. Av svaret framgår att andra organisationer än Dalslands Litteraturförening inte var ordentligt medvetna om möjligheten att söka projektmedel och att information om att medlen fanns endast hade gått ut via PD.

Inga fler frågor, utan bara reflektioner. A: Det är värdefullt med en alert lokaltidning. B: Litteraturföreningen verkar läskunnig och alert den också och verkar dessutom vara snabb att formulera intressanta projekt. Och C: Även kommunledningen verkar ha varit alert och agerat kraftfullt och snabbt, så snart man fick in en plan som de gillade.

Det känns nästan lite bra för att vara sant. Men handlingskraft kanske lönar sig i vår lilla kommun. Det är ju bra om det har blivit så.

Björn Arén