2016-07-09 06:00

2016-07-09 06:00

Varför tål politiker inte kritik?

Bokprojektet: Vill se aktiv integration

Varför är det så svårt för politiker att tåla konstruktiv kritik? Oavsett om pengar kommer från kommunal eller statlig kassa är det ju skattemedel likväl och då Åmåls kommun avsätter över en halv miljon skattekronor till några personer i ett projekt så måste det få tålas att ifrågasättas. Det är väl fler som vill se aktiv integration där så många som möjligt integreras, snarare än högriskprojekt där få involveras?

Herr Karlsson (s) och fru Sörqvist (c) blir pinsamma med märklig och flummig replik till kolumnist i Provinstidningen. Har Åmåls kommun inga professionella kommunikatörer att kontakta då politiker ska hantera och möta frågor som kritiseras av det allmänna?

Väljare

Varför är det så svårt för politiker att tåla konstruktiv kritik? Oavsett om pengar kommer från kommunal eller statlig kassa är det ju skattemedel likväl och då Åmåls kommun avsätter över en halv miljon skattekronor till några personer i ett projekt så måste det få tålas att ifrågasättas. Det är väl fler som vill se aktiv integration där så många som möjligt integreras, snarare än högriskprojekt där få involveras?

Herr Karlsson (s) och fru Sörqvist (c) blir pinsamma med märklig och flummig replik till kolumnist i Provinstidningen. Har Åmåls kommun inga professionella kommunikatörer att kontakta då politiker ska hantera och möta frågor som kritiseras av det allmänna?

Väljare