2016-09-02 08:43

2016-09-02 08:43

Mobbad elev misshandlad efter filmning

MELLERUD

När en kille som går på Rådaskolan i Mellerud filmade hur hans mobbare trakasserade en tjej blev han själv utsatt för misshandel.

Både killens föräldrar och skolan har anmält händelsen till polisen. Misshandeln ska bestå av ett antal knytnävsslag i bakhuvudet. Den slagne hämtades av amulans och kördes till sjukhus där han fick behandling för uppvisat chocksymptom. Pojken kommer nu att vara sjukskriven i en månad. Tanken var med filmen var att använda den som bevis mot mobbaren, som blev avstängd från skolan i en vecka.

Både killens föräldrar och skolan har anmält händelsen till polisen. Misshandeln ska bestå av ett antal knytnävsslag i bakhuvudet. Den slagne hämtades av amulans och kördes till sjukhus där han fick behandling för uppvisat chocksymptom. Pojken kommer nu att vara sjukskriven i en månad. Tanken var med filmen var att använda den som bevis mot mobbaren, som blev avstängd från skolan i en vecka.