2016-08-23 10:25

2016-08-23 10:25

Skivor till kaffet i prästgården

BOLSTAD

Den 4 september anordnas ”Skivor till kaffet” i Bolstad Prästgård. Det är Ulf Andersson, Dalbergså, som kommer att spela gamla vinylskivor från 1950-talet.

Sen 20 år tillbaka samlar han på vinylskivor med musik som han gillar. En samling som idag uppgår till omkring 800 gamla godingar. Varje sommar brukar han ha uppspelningar vid före detta affären i Dalbergså.

Ulf Andersson är fritidsboende i skollärare Melanders hus vid Dalbergså sedan 1975. Innan pensioneringen var han anställd på tidningen TTELA i Vänersborg där han också bott lika länge som i Dalbergså.

Sen 20 år tillbaka samlar han på vinylskivor med musik som han gillar. En samling som idag uppgår till omkring 800 gamla godingar. Varje sommar brukar han ha uppspelningar vid före detta affären i Dalbergså.

Ulf Andersson är fritidsboende i skollärare Melanders hus vid Dalbergså sedan 1975. Innan pensioneringen var han anställd på tidningen TTELA i Vänersborg där han också bott lika länge som i Dalbergså.