2015-11-30 10:45

2015-11-30 10:45

Totalrenoverad butik nyinvigdes

MELLERUD: Festlig inramning

Efter ett långvarigt och omfattande renoveringsarbete slog Hemköp i Mellerud upp portarna på nytt i lördags.

Butiken, som ligger vid Köpmantorget, har varit stängd sedan månadsskiftet september–oktober. För att locka tillbaka gamla kunder och nyfikna förstagångsbesökare satsades en hel del på smakupplevelser i samband med nyinvigningen. Utanför ingången serverades julskinka direkt från grillen och det fanns även möjlighet att testa rökt lax från Upperud.

Inne i själva butiken hälsades besökarna välkomna med glögg och pepparkakor.

Butiken, som ligger vid Köpmantorget, har varit stängd sedan månadsskiftet september–oktober. För att locka tillbaka gamla kunder och nyfikna förstagångsbesökare satsades en hel del på smakupplevelser i samband med nyinvigningen. Utanför ingången serverades julskinka direkt från grillen och det fanns även möjlighet att testa rökt lax från Upperud.

Inne i själva butiken hälsades besökarna välkomna med glögg och pepparkakor.