2015-11-27 16:52

2015-11-27 16:52

Mängder av sprit hittades

MELLERUD

Tullens kriminalavdelning i Göteborg slog på måndagen till mot en lagerlokal i Mellerud.

I lokalen hittades stora mängder alkohol och tobak. Fyra män greps i samband med tillslaget och anhölls senare under kvällen av åklagare, misstänkta för smuggling. Bara en av de misstänkta är bosatt i Mellerud. Två av männen är norska medborgare, men en av dem är bosatt i Dingle. Den fjärde mannen är hemmahörande i Göteborg. Samtliga är misstänkta för grov olovlig befattning med smuggelgods. Exakt hur mycket alkohol och tobak som har tagits i beslag är oklart.

I lokalen hittades stora mängder alkohol och tobak. Fyra män greps i samband med tillslaget och anhölls senare under kvällen av åklagare, misstänkta för smuggling. Bara en av de misstänkta är bosatt i Mellerud. Två av männen är norska medborgare, men en av dem är bosatt i Dingle. Den fjärde mannen är hemmahörande i Göteborg. Samtliga är misstänkta för grov olovlig befattning med smuggelgods. Exakt hur mycket alkohol och tobak som har tagits i beslag är oklart.