2017-03-20 09:45

2017-03-20 09:45

Oro för eld på Furuhällsvägen

ÅMÅL

SOS larmades på lördagseftermiddagen om att en brand kunde bryta ut när som helst i skogen intill Furuhällsvägen i Åmål.

Denna slutsats drog anmälaren, en förbipasserande privatperson, efter att ha sett några ungdomar elda i en eldstad, varifrån det stod stora lågor mot skogspartiet. Räddningstjänst åkte till platsen för att undersöka eldstaden, och skulle tillkalla polis om så behövdes. Men det kom aldrig något telefonsamtal från brandmännen till polishuset.

Denna slutsats drog anmälaren, en förbipasserande privatperson, efter att ha sett några ungdomar elda i en eldstad, varifrån det stod stora lågor mot skogspartiet. Räddningstjänst åkte till platsen för att undersöka eldstaden, och skulle tillkalla polis om så behövdes. Men det kom aldrig något telefonsamtal från brandmännen till polishuset.