2016-08-31 09:56

2016-08-31 09:56

Pokerspel i bilarna mot cancer

ÅMÅL: Sommaravslutning för Bluestowns fordonsträffar

Vid Bluestown MC:s avslutande fordonsträff i kväll, torsdag, kommer det också att arrangeras ett Poker run till förmån för Barncancerfonden.
Med hjälp av en karta gäller det att samla in fem spelkort på olika platser i tätorten.

Fordonsträffarna på udden bakom restaurang Seaside har lockat många deltagare i sommar. Totalt blir det sju träffar och förutom blänkande amerikanare och veteranbilar har alla möjliga sorters fordon hittat dit, från traktorer till motorcyklar.

I kväll, torsdag, är det säsongsavslutning. Då kommer Bluestown MC förutom den vanliga träffen även att hålla en tävling, ett Poker run, för att samla in pengar till Barncancerfonden. De fordonsförare som vill delta löser en särskild startavgift, får en karta och ska längs en slinga på cirka en mil i Åmåls tätort samla in fem spelkort.

– Det är ganska enkelt, men vi ville ändå göra något annorlunda så här på avslutningen, säger Johan Nelson från Bluestown.

Korten ligger i förseglade kuvert för att förhindra otillåtna byten och de tre som i mål fått ihop högsta pokerhanden med sina kort vinner pris.

Fordonsträffarna på udden bakom restaurang Seaside har lockat många deltagare i sommar. Totalt blir det sju träffar och förutom blänkande amerikanare och veteranbilar har alla möjliga sorters fordon hittat dit, från traktorer till motorcyklar.

I kväll, torsdag, är det säsongsavslutning. Då kommer Bluestown MC förutom den vanliga träffen även att hålla en tävling, ett Poker run, för att samla in pengar till Barncancerfonden. De fordonsförare som vill delta löser en särskild startavgift, får en karta och ska längs en slinga på cirka en mil i Åmåls tätort samla in fem spelkort.

– Det är ganska enkelt, men vi ville ändå göra något annorlunda så här på avslutningen, säger Johan Nelson från Bluestown.

Korten ligger i förseglade kuvert för att förhindra otillåtna byten och de tre som i mål fått ihop högsta pokerhanden med sina kort vinner pris.