2016-07-20 11:32

2016-07-20 11:32

Seger för Halldan/Svenhage

GOLF: Fyra av golfveckans sex tävlingar är avgjorda

Forsbackaveckan fortsätter att locka. Under tisdagens partävling fyrboll-bästboll deltog drygt 140 personer.

I tisdags var det dags för den traditionella partävlingen fyrboll-bästboll. På ett sätt kan tävlingsformen ses som singelspel eftersom båda lagmedlemmarna spelar sin egen boll under hela rundan. Men när poängen ska sammanställas så räknas bara det bästa resultatet.

Forsbacka GK i toppen

Tävlingen var uppdelad i en A- och en B-klass.

I A-klassen vann Tomas Halldan tillsammans med Urban Svenhage på 45 poäng. Fredrik Ågren och Andreas Haaland kom tvåa på 43,3 poäng, strax åtföljda av Kristoffer Krave och Emil Ahlqvist på 42, 4 poäng. Samtliga medaljörer spelar för Forsbacka GK.

I B-klassen vann tjejerna Maria Lindberg och Sara Stålhandske på 48,2 poäng. Markus Gustafsson och Jörgen Skoog kammade hem silvret på 46,3 poäng. Ann-Katrin Jönsson och Berit Danielsson från Årjängs GK fick 45,4 poäng. De trängde sig därmed in bland Forsbackaspelarna och knep tredjeplatsen.

I tisdags var det dags för den traditionella partävlingen fyrboll-bästboll. På ett sätt kan tävlingsformen ses som singelspel eftersom båda lagmedlemmarna spelar sin egen boll under hela rundan. Men när poängen ska sammanställas så räknas bara det bästa resultatet.

Forsbacka GK i toppen

Tävlingen var uppdelad i en A- och en B-klass.

I A-klassen vann Tomas Halldan tillsammans med Urban Svenhage på 45 poäng. Fredrik Ågren och Andreas Haaland kom tvåa på 43,3 poäng, strax åtföljda av Kristoffer Krave och Emil Ahlqvist på 42, 4 poäng. Samtliga medaljörer spelar för Forsbacka GK.

I B-klassen vann tjejerna Maria Lindberg och Sara Stålhandske på 48,2 poäng. Markus Gustafsson och Jörgen Skoog kammade hem silvret på 46,3 poäng. Ann-Katrin Jönsson och Berit Danielsson från Årjängs GK fick 45,4 poäng. De trängde sig därmed in bland Forsbackaspelarna och knep tredjeplatsen.

  • Emma Bäckström