2016-07-20 12:11

2016-07-20 12:11

Livemusik i trädgården

ÅMÅL: Rock och blues på Strandkaféet

Både på torsdag och fredag liras det livemusik under bar himmel utanför Strandkaféet i Åmål.
– Det blir organiserat vansinne, säger trummisen Dan Magnusson.

Torsdagens liveakt är Geir Westby Band som bjuder på en låtlista fullspäckad av rock och blues. Bandet består av idel Åmålsbekantingar: Claes Kilhlberg (sång/gitarr), Ronny Eriksson (bas), Johan Johansson (keyboard), Dan Johansson (trummor) samt frontmannen Geir Westby.

En annan välbekant sångare från bluesfesten, Harry Banks, intar trädgårdsscenen på fredag. Bakom sig har han Stefan Bellnäs (bas), Johan Johansson (keyboard) och Dan Johansson (trummor). Tillsammans kallar de sig för Buzzers.

Lite senare samma kväll lirar även Dark Star, ett hyllningsband till Gratful Dead. Bandet frontas av sångarna Teodor Boogh och Thomas Frank. Båda spelar även gitarr. Rytmsektionen består av Stefan Bellnäs (bas), Johan Johansson (keyboard) och Dan Magnusson (trummor).

Torsdagens liveakt är Geir Westby Band som bjuder på en låtlista fullspäckad av rock och blues. Bandet består av idel Åmålsbekantingar: Claes Kilhlberg (sång/gitarr), Ronny Eriksson (bas), Johan Johansson (keyboard), Dan Johansson (trummor) samt frontmannen Geir Westby.

En annan välbekant sångare från bluesfesten, Harry Banks, intar trädgårdsscenen på fredag. Bakom sig har han Stefan Bellnäs (bas), Johan Johansson (keyboard) och Dan Johansson (trummor). Tillsammans kallar de sig för Buzzers.

Lite senare samma kväll lirar även Dark Star, ett hyllningsband till Gratful Dead. Bandet frontas av sångarna Teodor Boogh och Thomas Frank. Båda spelar även gitarr. Rytmsektionen består av Stefan Bellnäs (bas), Johan Johansson (keyboard) och Dan Magnusson (trummor).