2016-07-20 17:11

2016-07-20 17:12

Bli tiger eller pirat i PD:s tält

HAMNKALASET: Ansiktsmålning, tävling och hjälp med PD-appen

Välkomna till PD-tältet under Hamnkalaset.

Provinstidningen finns förstås med på ett hörn när Hamnkalaset vankas. Precis som under de fantastiska sommardagarna när Ostindiefararen Götheborg besökte oss, så blir det ansiktsmålning i PD:s tält. Alla, stora som små barn, är naturligtvis välkomna att fixa till fejset. Kanske bli en tiger, ett monster, en pirat – eller varför inte Spindelmannen.

Nu, liksom i fjol, får PD behjälplig stöttning från Karlstad av två flinka ansiktsmålare. Under ostindiefararen ringlade sig köerna stundtals långa till ansiktsmålningen och det finns ingen anledning till varför det skulle bli annorlunda nu.

Förutom ansiktsmålningen blir det en del överraskningar i PD-tältet. Den som vill kan till exempel delta i en klurig tävling och vinna fina priser.

Hjälp att komma igång

För den som vill komma över tröskeln och börja läsa PD digitalt är dagarna med Hamnkalaset ett ypperligt tillfälle, då vi får experthjälp från Karlstad. I PD-tältet får den som tar med sig sin mobil eller platta, hjälp med att ladda ner våra appar och inställning av lösenord. Men tänk på att dina lösenord till Appstore och Google Play.

Provinstidningen finns förstås med på ett hörn när Hamnkalaset vankas. Precis som under de fantastiska sommardagarna när Ostindiefararen Götheborg besökte oss, så blir det ansiktsmålning i PD:s tält. Alla, stora som små barn, är naturligtvis välkomna att fixa till fejset. Kanske bli en tiger, ett monster, en pirat – eller varför inte Spindelmannen.

Nu, liksom i fjol, får PD behjälplig stöttning från Karlstad av två flinka ansiktsmålare. Under ostindiefararen ringlade sig köerna stundtals långa till ansiktsmålningen och det finns ingen anledning till varför det skulle bli annorlunda nu.

Förutom ansiktsmålningen blir det en del överraskningar i PD-tältet. Den som vill kan till exempel delta i en klurig tävling och vinna fina priser.

Hjälp att komma igång

För den som vill komma över tröskeln och börja läsa PD digitalt är dagarna med Hamnkalaset ett ypperligt tillfälle, då vi får experthjälp från Karlstad. I PD-tältet får den som tar med sig sin mobil eller platta, hjälp med att ladda ner våra appar och inställning av lösenord. Men tänk på att dina lösenord till Appstore och Google Play.