2016-07-11 14:59

2016-07-11 14:59

Välbesökt gratiskonsert i Sveaparken

ÅMÅL

I lördags arrangerades ett flummigt gratisgig med härligt häng i oasen Sveaparken.

Det var Lårkaka Blues, med Kristoffer Ljung i spetsen, som stod för arrangemanget. Ryktet spreds på sociala och ganska mycket folk hade samlats på kullen som utgör parken. Picknickorgar och filtar hade förstås medtagits och det var rena Woodstockstämningen. Förutom Lårkaka Blues spelade ett band anfört av norske Idol-deltagaren Johan Skjervik.

Det var Lårkaka Blues, med Kristoffer Ljung i spetsen, som stod för arrangemanget. Ryktet spreds på sociala och ganska mycket folk hade samlats på kullen som utgör parken. Picknickorgar och filtar hade förstås medtagits och det var rena Woodstockstämningen. Förutom Lårkaka Blues spelade ett band anfört av norske Idol-deltagaren Johan Skjervik.