2016-07-08 13:16

2016-07-08 13:16

Actionkomedi visades i Badhusparken

ÅMÅL

Det var säkert mysigt, men säkert också lite småkallt, för de som valde att se bio utomhus under Åmåls Bluesfest.

Det var ganska glest runt filmduken i Sveaparken när Viktor Johansson och kompani visade actionkomedin Blues Brothers i parken utanför gamla badhuset i samband med Åmåls Bluesfest. Ett 30-tal personer följde i alla fall bluesbrödernas framfart. Betydligt fler hade valt att besöka intilliggande krogar.

Det var ganska glest runt filmduken i Sveaparken när Viktor Johansson och kompani visade actionkomedin Blues Brothers i parken utanför gamla badhuset i samband med Åmåls Bluesfest. Ett 30-tal personer följde i alla fall bluesbrödernas framfart. Betydligt fler hade valt att besöka intilliggande krogar.