2016-06-06 20:38

2016-06-06 20:38

Linedance funkar till det mesta

ÅMÅL: Åmåls Happy Liners hade uppvisning på bryggan

Linedance är mest förknippat med countrymusik, men Åmåls Happy Liners visade i söndags att det går att dansa linedance till såväl grekisk zorba som klassisk rock.

Åmåls Happy Liners har tillfälligt flyttat ut från Mo bygdegård och har den här veckan två danskvällar med linedance vid Marinan i Åmål. Fyra dansare hade uppmärksammat inbjudan till premiärkvällen på bryggan. Fler satt i publiken och följde uppvisningen, som klarade av spänningsmoment som att en mastresning pågick vid kranen strax intill.

På torsdag blir det en ny omgång av bryggdansen i samband med bilträffen på udden.

Åmåls Happy Liners har tillfälligt flyttat ut från Mo bygdegård och har den här veckan två danskvällar med linedance vid Marinan i Åmål. Fyra dansare hade uppmärksammat inbjudan till premiärkvällen på bryggan. Fler satt i publiken och följde uppvisningen, som klarade av spänningsmoment som att en mastresning pågick vid kranen strax intill.

På torsdag blir det en ny omgång av bryggdansen i samband med bilträffen på udden.