2016-06-06 09:20

2016-06-06 09:20

Forsbackagolfare vidare till regionfinal

GOLF

Volvo World Golf Challenge 2016 arrangerades nyligen av Forsbacka GK. Golfbanan utanför Åmål var i toppskick, men ändå utslagsgivande och många bra resultat presterades.

Vinnare i damklassen blev Johanna Stolpen och Helene Andersson. I herrklassen segrade Mikael Sördell och Urban Larsson. De kommer att representera Forsbacka i regionsfinalen senare i sommar. I sidotävlingen ”närmast hål” vann Maria Lindberg Engberg damklassen och Mikael Sördell herrklassen. I tävlingen att slå längst,vann Johanna Stolpen damklassen och Robert Hultgren herrklassen.

Vinnare i damklassen blev Johanna Stolpen och Helene Andersson. I herrklassen segrade Mikael Sördell och Urban Larsson. De kommer att representera Forsbacka i regionsfinalen senare i sommar. I sidotävlingen ”närmast hål” vann Maria Lindberg Engberg damklassen och Mikael Sördell herrklassen. I tävlingen att slå längst,vann Johanna Stolpen damklassen och Robert Hultgren herrklassen.