2015-12-17 12:41

2015-12-17 12:41

Snobi blir ny Fyrbodalsdirektör

DALSLAND

Anneli Snobl blir ny förbundsdirektör för Fyrbodals kommunalförbund.

Hon efterträder Lasse Lindén som har valt att avsluta sin tjänst efter tio år och kommer att börja den 1 första april 2016.

Hon har en lång erfarenhet av ledarskap i den offentliga sektor och var vd och koncernchef på Förvaltnings AB Framtiden, som är moderbolag för alla Göteborgs allmännyttiga bolag, fram till i mars 2015. Därefter har hon arbetat som konsult på två kommunala bolag.

– Vi kommer att ha stor nytta av Anneli Snobls erfarenhet av ledarskap och samverkan. Hon har ett stort engagemang för samhällsutveckling, utbildning och välfärdsfrågor, vilket motsvarar kommunalförbundets fokusområden. Jag ser fram emot att sätta igång samarbetet, säger förbundsdirektionens ordförande Martin Carling (C) från Dals Ed.

Hon efterträder Lasse Lindén som har valt att avsluta sin tjänst efter tio år och kommer att börja den 1 första april 2016.

Hon har en lång erfarenhet av ledarskap i den offentliga sektor och var vd och koncernchef på Förvaltnings AB Framtiden, som är moderbolag för alla Göteborgs allmännyttiga bolag, fram till i mars 2015. Därefter har hon arbetat som konsult på två kommunala bolag.

– Vi kommer att ha stor nytta av Anneli Snobls erfarenhet av ledarskap och samverkan. Hon har ett stort engagemang för samhällsutveckling, utbildning och välfärdsfrågor, vilket motsvarar kommunalförbundets fokusområden. Jag ser fram emot att sätta igång samarbetet, säger förbundsdirektionens ordförande Martin Carling (C) från Dals Ed.