2015-12-02 20:00

2015-12-02 20:00

Rekordröster på Åmåls lucia

ÅMÅL

Här ligger 1 471 luciaröster! Det har i år blivit något av rekord i luciaröstning med Provinstidningen – i alla fall i jämförelse med de senaste åren.

– Vi fick också väldigt tidigt bokningar från företag och föreningar som ville ha besök av luciorna, vilket är mycket glädjande, säger Jessica Öberg Dagerbrant, luciaansvarig på PD, som gör arrangemanget tillsammans med Åmåls församling, FÅC och Åmåls kommun. På torsdagskvällen utses Åmåls lucia här i Tidningshuset.

– Vi fick också väldigt tidigt bokningar från företag och föreningar som ville ha besök av luciorna, vilket är mycket glädjande, säger Jessica Öberg Dagerbrant, luciaansvarig på PD, som gör arrangemanget tillsammans med Åmåls församling, FÅC och Åmåls kommun. På torsdagskvällen utses Åmåls lucia här i Tidningshuset.