2016-08-23 06:20

2016-08-23 06:20

22-23 augusti

POLISDYGNET

07.00 

TRAFIKOLYCKA, E18 SKATTKÄRR. Två personbilar sammanstötte när de körde E18 västerut. Ett av fordonen, en franskregistrerad bil, hamnade i diket. Passageraren i detta fordon fördes till Centralsjukhuset med lindriga skador. Som tillägg kan nämnas att den franska bilen hade varit ute på en längre Europa Asien resa. De hade avverkad 1.800 mil och hade ca 200 mil kvar på sin resa när olyckan hände.

 

07.00 

INBROTTSSTÖLD I VERKSTAD, LÅNGSERUD. Undernatten har någon krossat en ruta till verkstaden och tagit sig in. Tillgrepp har skett av diesel som fanns i traktorer i verkstaden. Även mortorsågar, röjsåg och en åkbar gräsklippare är tillgripna.

 

09.30 

FRIGIVEN. Anhållandet hävt på en 27-rig man vilken varit frihetsberövad misstänkt för grov misshandel i Kristinehamn.

 

11.48 

TRAFIKOLYCKA, RV61, CHARLOTTENBERG. Singelolycka där en personbil fått vattenplaning och sedan voltat. En kvinna fördes till Arvika sjukhus med lindriga skador.

 

14.39 

BOSTADSINBROTT, FILIPSTAD. Någon har brutit upp entrédörren till huset och sökt igenom båda våningsplanen. Brottet har inträffat någongång sedan torsdagen den 18/8-16. En del verktyg har tillgripits bl. a en spikpistor fabrikat Royal. Målsäganden återkommer med en förteckninmg av tillgripet gods.

 

15.00 

HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT. En 36 årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt rattfylleri.

 

15.31 

TRAFIKOLYCKA RV 63, MOLKOM. En lastbil kör av vägen och föraren förs i ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll och omplåstring. Ett utsläpp av diesel från lastbilen. Lite problem med framkomligheten under en kortare tid.

 

19.03 

MISSHANDEL, FILIPSTAD. En man uppger att han kommit i bråk med en annan man. Denne slog ett slag i nacken mot målsäganden. Den misstänkte hade använt ett "knogjärn" vid misshandeln. Mannen som blev mishandlad började blöda och kördes med ambulans till sjukhus.

 

20.35 

DIESELTJUVAR FINNFALLET, SUNNE. Stöld av diesel ur traktorer vid tidigare tillfällen. Utredningsuppgifter ledde till att 2 personer greps under kvällen. De anhölls efter förhör.

 

21.35 

MISSHANDEL, FENSBOL TORSBY. Patruller beordrades till ett bråk på flyktingboendet. När polis kom till platsen var det lugnt. En person misshandlad och kördes till Torsby sjukhus med ambulans.

 

23.09 

DROGRATTFYLLERI, BROÄNGEN KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på att vara påverkad av narkotika och medfördes för kroppsbesiktning.

 

00.32 

DROGRATTFYLLERI, JÖSSEFORS ARVIKA. En patrull observerade en personbil som de hade för avsikt att stoppa och kontrollera. Bilen försökte undkomma och kvinnan som körde stannade bilen och sprang från platsen. Kvinnan infångades snabbt. Hon visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning. Bilen togs i beslag med anledning av upprepade trafikbrott. Passageraren i bilen försvann från platsen.

 

02.18 

RATTFYLLERI, SÖDRA STAKETGATAN KRISTINEHAMN. vid kontroll av en bil blåste föraren positivt i sållningsinstrumentet och medfördes för kroppsbesiktning

07.00 

TRAFIKOLYCKA, E18 SKATTKÄRR. Två personbilar sammanstötte när de körde E18 västerut. Ett av fordonen, en franskregistrerad bil, hamnade i diket. Passageraren i detta fordon fördes till Centralsjukhuset med lindriga skador. Som tillägg kan nämnas att den franska bilen hade varit ute på en längre Europa Asien resa. De hade avverkad 1.800 mil och hade ca 200 mil kvar på sin resa när olyckan hände.

 

07.00 

INBROTTSSTÖLD I VERKSTAD, LÅNGSERUD. Undernatten har någon krossat en ruta till verkstaden och tagit sig in. Tillgrepp har skett av diesel som fanns i traktorer i verkstaden. Även mortorsågar, röjsåg och en åkbar gräsklippare är tillgripna.

 

09.30 

FRIGIVEN. Anhållandet hävt på en 27-rig man vilken varit frihetsberövad misstänkt för grov misshandel i Kristinehamn.

 

11.48 

TRAFIKOLYCKA, RV61, CHARLOTTENBERG. Singelolycka där en personbil fått vattenplaning och sedan voltat. En kvinna fördes till Arvika sjukhus med lindriga skador.

 

14.39 

BOSTADSINBROTT, FILIPSTAD. Någon har brutit upp entrédörren till huset och sökt igenom båda våningsplanen. Brottet har inträffat någongång sedan torsdagen den 18/8-16. En del verktyg har tillgripits bl. a en spikpistor fabrikat Royal. Målsäganden återkommer med en förteckninmg av tillgripet gods.

 

15.00 

HÄKTNINGSFÖRHANDLING, VÄRMLANDS TINGSRÄTT. En 36 årig man häktad på sannolika skäl misstänkt för grovt rattfylleri.

 

15.31 

TRAFIKOLYCKA RV 63, MOLKOM. En lastbil kör av vägen och föraren förs i ambulans till Centralsjukhuset i Karlstad för kontroll och omplåstring. Ett utsläpp av diesel från lastbilen. Lite problem med framkomligheten under en kortare tid.

 

19.03 

MISSHANDEL, FILIPSTAD. En man uppger att han kommit i bråk med en annan man. Denne slog ett slag i nacken mot målsäganden. Den misstänkte hade använt ett "knogjärn" vid misshandeln. Mannen som blev mishandlad började blöda och kördes med ambulans till sjukhus.

 

20.35 

DIESELTJUVAR FINNFALLET, SUNNE. Stöld av diesel ur traktorer vid tidigare tillfällen. Utredningsuppgifter ledde till att 2 personer greps under kvällen. De anhölls efter förhör.

 

21.35 

MISSHANDEL, FENSBOL TORSBY. Patruller beordrades till ett bråk på flyktingboendet. När polis kom till platsen var det lugnt. En person misshandlad och kördes till Torsby sjukhus med ambulans.

 

23.09 

DROGRATTFYLLERI, BROÄNGEN KRISTINEHAMN. Vid kontroll av en bil visade föraren tecken på att vara påverkad av narkotika och medfördes för kroppsbesiktning.

 

00.32 

DROGRATTFYLLERI, JÖSSEFORS ARVIKA. En patrull observerade en personbil som de hade för avsikt att stoppa och kontrollera. Bilen försökte undkomma och kvinnan som körde stannade bilen och sprang från platsen. Kvinnan infångades snabbt. Hon visade tecken på narkotikapåverkan och medfördes för kroppsbesiktning. Bilen togs i beslag med anledning av upprepade trafikbrott. Passageraren i bilen försvann från platsen.

 

02.18 

RATTFYLLERI, SÖDRA STAKETGATAN KRISTINEHAMN. vid kontroll av en bil blåste föraren positivt i sållningsinstrumentet och medfördes för kroppsbesiktning