2016-06-05 07:07

2016-06-05 07:07

4-5 juni

POLISDYGNET

08.43 

RINGA NARKOTIKABROTT, ARVIKA. Två män, 23 och 18 år, införda för kroppsbesiktning.

09.55 

RATTFYLLERI, ARVIKA. En 60 årig man införd för kroppsbesiktning. Resultat 0.24 mg/l.

12.05 

INBROTT I BOSTAD GRANHULT, KARLSTAD. En ruta har krossats och fastigheten har genomsökts. Okänt vad som stulits.

15.20 

INBROTT I VILLA, SEGMON GRUMS. Någon har gjort inbrott i villan mellan kl 12.00 - 15.00

15.20 

FRIGIVEN. Anhållandet hävt på kvinna 23 år som greps i Arvika den 2/6-16 misstänkt för personrån.

15.36 

INBROTT I VILLA, ANNELUND SÄFFLE. Någon har gjort inbrott i ett radhus under dagen.

16.11 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, SKRUVSTAVÄGEN VÅLBERG KARLSTAD. 2 personbilar som kolliderat i samband med en vänstersväng. Sammanlagt 4 personer i bilarna. Ingen förd till sjukhus.

17.12 

DROGRATTFYLLERI,AVVIKANDE FRÅN TRAFIKOLYCKA VATTENVERKSVÄGEN HAMMARÖ. En personbil larmades ut efter att ha kört på en parkerad personbil och några stolpar. Bilen stoppades efter ca en timma och föraren var synbart påverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

17.21 

INBROTT VILLA, BRATTGÅRDSGATAN VÅLBERG. Någon har gjort inbrott och genomsökt huset.

17.22 

INBROTT I VILLA, SÖDRA KROPPKÄRR KARLSTAD.

17.46 

INBROTTSFÖRSÖK I VILLA, JÄRNBRUKSGATAN, SVANSKOG SÄFFLE.

19.19 

INBROTT I VILLA, VISNUM-KIL, KRISTINEHAMN. Någon har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Ett vapenskåp har slängts ut via ett fönster. Försök att bryta sig in i vapenskåpet har misslyckats. Villan har genomsökts. Oklart om något har tillgripits.

19.30 

INBROTT I VILLA, GRANHULT KARLSTAD.

19.46 

INBROTT, NYÄNGEN GRUMS. Någon har brutit upp en container som var tom. Försök har gjorts att bryta upp en annan container.

19.48 

INBROTT PÅ FRÖDINGSKOLAN, KRONOPARKEN KARLSTAD. Ett larm utlöstes och när väktare kom till platsen visade det sig att ett fönster var öppet och att någon varit inne i lokalen. Oklart om något tillgripits. Platsundersökning utförd.

20.27 

GROVT RATTFYLLERI, SÖDRA FINNSKOGA TORSBY. En personbil larmades ut eftersom föraren verkade vara berusad. Bilen stoppades i Nyskoga. Både föraren och passageraren var kraftigt alkoholpåverkade. Föraren medförd för kroppsbesiktning och passageraren omhändertagen för fylleri.

04.37 

STÖLD/INBROTT, TORSBY. Okänd gärningsman har tagit sig in i huset genom en inglasad altan och sedan krossat ruta i altandörren. Hela huset är upp och ner enligt anmälare.

05.00 

RÄDDNINGSINSATS, KARLSTAD. Trots festligheter på stan har natten förflutit i lugnets tecken. Människor har varit glada och snälla mot varandra. Detta gav patrullen Karl och Tobias tid att rädda livet på en mås som hade fastnat i en snara i ett träd. För att nå upp till måsen krävdes både uppfinningsrikedom och spänst. Konstaplarna hade båda delarna och lyckades, stående på polisbilens tak och med ett skaft i högsta hugg lossa måsen som sedan hamnade på backen. En rådig allmänhet tog tag i den och höll så poliserna kunde kapa loss snaran. Insatsen renderade i applåder och glada tillrop i sommarnatten.

08.43 

RINGA NARKOTIKABROTT, ARVIKA. Två män, 23 och 18 år, införda för kroppsbesiktning.

09.55 

RATTFYLLERI, ARVIKA. En 60 årig man införd för kroppsbesiktning. Resultat 0.24 mg/l.

12.05 

INBROTT I BOSTAD GRANHULT, KARLSTAD. En ruta har krossats och fastigheten har genomsökts. Okänt vad som stulits.

15.20 

INBROTT I VILLA, SEGMON GRUMS. Någon har gjort inbrott i villan mellan kl 12.00 - 15.00

15.20 

FRIGIVEN. Anhållandet hävt på kvinna 23 år som greps i Arvika den 2/6-16 misstänkt för personrån.

15.36 

INBROTT I VILLA, ANNELUND SÄFFLE. Någon har gjort inbrott i ett radhus under dagen.

16.11 

TRAFIKOLYCKA PERSONSKADA, SKRUVSTAVÄGEN VÅLBERG KARLSTAD. 2 personbilar som kolliderat i samband med en vänstersväng. Sammanlagt 4 personer i bilarna. Ingen förd till sjukhus.

17.12 

DROGRATTFYLLERI,AVVIKANDE FRÅN TRAFIKOLYCKA VATTENVERKSVÄGEN HAMMARÖ. En personbil larmades ut efter att ha kört på en parkerad personbil och några stolpar. Bilen stoppades efter ca en timma och föraren var synbart påverkan. Han medfördes för kroppsbesiktning.

17.21 

INBROTT VILLA, BRATTGÅRDSGATAN VÅLBERG. Någon har gjort inbrott och genomsökt huset.

17.22 

INBROTT I VILLA, SÖDRA KROPPKÄRR KARLSTAD.

17.46 

INBROTTSFÖRSÖK I VILLA, JÄRNBRUKSGATAN, SVANSKOG SÄFFLE.

19.19 

INBROTT I VILLA, VISNUM-KIL, KRISTINEHAMN. Någon har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Ett vapenskåp har slängts ut via ett fönster. Försök att bryta sig in i vapenskåpet har misslyckats. Villan har genomsökts. Oklart om något har tillgripits.

19.30 

INBROTT I VILLA, GRANHULT KARLSTAD.

19.46 

INBROTT, NYÄNGEN GRUMS. Någon har brutit upp en container som var tom. Försök har gjorts att bryta upp en annan container.

19.48 

INBROTT PÅ FRÖDINGSKOLAN, KRONOPARKEN KARLSTAD. Ett larm utlöstes och när väktare kom till platsen visade det sig att ett fönster var öppet och att någon varit inne i lokalen. Oklart om något tillgripits. Platsundersökning utförd.

20.27 

GROVT RATTFYLLERI, SÖDRA FINNSKOGA TORSBY. En personbil larmades ut eftersom föraren verkade vara berusad. Bilen stoppades i Nyskoga. Både föraren och passageraren var kraftigt alkoholpåverkade. Föraren medförd för kroppsbesiktning och passageraren omhändertagen för fylleri.

04.37 

STÖLD/INBROTT, TORSBY. Okänd gärningsman har tagit sig in i huset genom en inglasad altan och sedan krossat ruta i altandörren. Hela huset är upp och ner enligt anmälare.

05.00 

RÄDDNINGSINSATS, KARLSTAD. Trots festligheter på stan har natten förflutit i lugnets tecken. Människor har varit glada och snälla mot varandra. Detta gav patrullen Karl och Tobias tid att rädda livet på en mås som hade fastnat i en snara i ett träd. För att nå upp till måsen krävdes både uppfinningsrikedom och spänst. Konstaplarna hade båda delarna och lyckades, stående på polisbilens tak och med ett skaft i högsta hugg lossa måsen som sedan hamnade på backen. En rådig allmänhet tog tag i den och höll så poliserna kunde kapa loss snaran. Insatsen renderade i applåder och glada tillrop i sommarnatten.